Μετακίνηση με Λεωφορείο

Στο πλαίσιο διοργάνωσης του 9ου Πανελληνίου και 8ου Πανευρωπαϊκού Επιστημονικού & Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Συνεδρίου, η Ε.Ν.Ε. θα μισθώσει λεωφορεία από διάφορες πόλεις για την μετακίνηση των συμμετεχόντων από την πόλη διαμονής τους στην Καλαμάτα, στα ξενοδοχεία των πακέτων διαμονής, και την επιστροφή τους.

Οι πόλεις που θα είναι διαθέσιμα τα λεωφορεία είναι οι εξής: Αθήνα, Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Άρτα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κόρινθος, Λαμία, Λάρισα, Πάτρα, Τρίπολη.

Στο κόστος μετακίνησης περιλαμβάνεται η μετάβαση από κάθε πόλη στην Καλαμάτα, στα ξενοδοχεία διαμονής και η επιστροφή. Το κόστος μετακίνησης από κάθε πόλη στην Καλαμάτα συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής, έχει ως εξής:

ΠΟΛΗ Κόστος ΠΟΛΗ Κόστος ΠΟΛΗ Κόστος
Αθήνα 35 € Θεσσαλονίκη 110 € Λάρισα 70 €
Αγρίνιο 45 € Ιωάννινα 65 € Πάτρα 30 €
Αλεξανδρούπολη 150 € Κόρινθος 25 € Τρίπολη 15 €
Άρτα 55 € Λαμία 50 €

Η πρόθεση μετακίνησης με λεωφορείο δηλώνεται μέχρι τις 8 Μαΐου 2016 στη Γραμματεία του Συνεδρίου, συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα.


Η Περίοδος Υποβολής Ολοκληρώθηκε.

  • Η μίσθωση των λεωφορείων για κάθε διαδρομή θα γίνει εφόσον υπάρχει ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός 30 επιβατών.
  • Η καταβολή του τιμήματος, θα γίνεται την στιγμή της επιβίβασης με μετρητά. Η διαδικασία αυτή προτιμάται, γιατί σε περίπτωση που τελικά δε συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός επιβατών και το λεωφορείο δεν μισθωθεί, να μην υπάρχει δυσχέρεια επιστροφής των χρημάτων με τραπεζικά εμβάσματα.
  • Στην περίπτωση που δεν καλυφθεί ο απαιτούμενος αριθμός επιβατών για κάποια διαδρομή, οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται εγκαίρως.
  • Στο κόστος μετακίνησης περιλαμβάνεται η μετάβαση από κάθε πόλη στην Καλαμάτα, στα ξενοδοχεία διαμονής και η επιστροφή.

Στην περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας είτε στέλνοντας e-mail στο travel@enne2016.gr ή τηλεφωνικά στη Γραμματεία του Συνεδρίου.